Emergency

Előfordult már Veled is, hogy annyira izgatott voltál, ott akkor abban a pillanatban azonnal szeretted volna megoldani azt a helyzetet, ami benned megfogalmazódott.

Sajnáltad, hogy megoldatlanul kellett álomra hajtanod a fejed, és pont ezért nem álom, hanem forgolódás lett az eredménye.

Mindenki életében akadnak olyan érzelmileg felfokozott időszakok, hogy nem tudnak jó megoldást, vagy gyors lehetőséget az adott helyzetre. Ez az időszak megterhelő, és eltereli a figyelmünket a mindennapi tevékenységekről. Kevésbé vagyunk hatékonyak, és az is lehet, hogy nehezünkre esik a koncentrálás. Ráadásul még kipihenni is képtelenek vagyunk magunkat.

Ilyenkor jól jönne egy olyan varázspálca, ami egy legyintésre eloszlatná az aggodalmainkat, és gyors megnyugvást eredményezne.

Ha nem jön álom a szemedre és egyre izgatottabb vagy, mit szónál egy coachinghoz?

Késő esti órákban volt egy emergency-nek nevezett coachingom.

Ügyfelem szorongató helyzetben érezte magát. Olyan sok álmatlan estéje volt, hogy éppen elfogyott a türelme, és ott, azon az estén késő esti órákban megfogalmazódott benne, most nem fog lefeküdni zaklatottan, hanem váratlanul felkeres, mit veszíthet. És jól tette, mert éppen volt minimum 2 szabad órám. Késő órák ellenére, meg tudtuk tartani azt az ülést, amit már régóta halogatott, és a nyomasztó, szükségállapot hatásár nem halogatta tovább.

Az ilyen esetekben váratlanul, előre nem egyeztetett időpont ellenére percek alatt online eszközeinket beizzítva, gyors és hatékony megoldást tudtunk találni. Nem kellett még egy éjszakát átvészelnie zaklatott állapotban.

Szépen megnyugvásra lelt a beszélgetés végére, és megnyugvással hajthatta álomra a fejét.

Fontos, hogy jókor teremtsünk lehetőséget egy coachingra, sem túl korán sem túl későn, hanem pont akkor, amikor arra a legnagyobb szükség van.

Nem szükségszerű a vésőkig halogatni, és nem kell attól tartani, hogy nem megfelelő a pillanat.

A megfelelő pillanatok sosem jönnek el, mindig ott és akkor kell megtenni az első lépést amikor a gondolat felmerül.

Számtalan kényszerhelyzet, hozhat váratlan és véletlen coachingot, ami hatékonyságában szinte vetekedik a jóval előre leegyeztetett coachingtól.

Vészhelyzetben a legjobb döntést akkor hozhatod meg, ha késlekedés nélkül cselekedsz, és felteszed azt a kérdést, hogy most alkalmas lehet egy beszélgetés.

Szeretettel köszöntelek

Szeretettel köszöntelek! Szeretettel köszöntelek abból az alkalomból, hogy követed ezt az odalt. Mi a célja ennek a felületnek? Szeretnék egy olyan biztonságos közösséget létrehozni, akik

Tovább olvasom »

Vajon egyedül fogok megöregedni?

Vajon egyedül fogok megöregedni? Neked voltak már ehhez hasonló gondolataid?Eszedbe jutott, hogy jó lenne utazgatni, nyaralni egy társsal, együtt megélni a kalandokat, és élményeket? Vágysz

Tovább olvasom »

Egy életed van

Egy életed van Előfordulhat, hogy párkapcsolati választásodnál a tudatalattid szabotálja boldogságodat. Valahol az elméd a tudatalattidban érzi, hogy nem ez lesz a biztonságos kapcsolat számodra,

Tovább olvasom »

Önfejlesztő Párkeresők

Önfejlesztő párkeresők Lassan ennek az évnek is vége lesz, és ha még nem találtad meg a párodat, akkor joggal érezheted magad izgatottnak, türelmetlennek.Lehet már kicsit

Tovább olvasom »

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.