Mit érzel, ha arra gondolsz, hogy párkapcsolat?

Milyen érzéseid vannak ezzel a fogalommal kapcsolatban? El tudod képzelni az a meghitt kapcsolódást, ahogy kapcsolódsz a pároddal?
Milyen korábbi élményeid vannak a párkapcsolataidról? Ha visszatekintesz, jó, vagy rossz emlékeket látsz inkább?
Nagyon fontos lenne a képzeletedben a párkapcsolatról alkotott képedet pozitívan formálni, mert ez nagy mértékben befolyásolja a jövőbeni eredményeidet.
Akár elhisszük, akár kételkedünk, minden meg fog valósulni az életünkben.
Életre kelnek a féltve őrzött, akár magunknak is be nem ismert gondolataink.
Minden gondolatnak teremtő ereje van, mert erre fog majd a tudatos elménk bizonyítékokat keresni a való életben.
Attól függően, hogy melyik gondolatot eteted, annak lesz nagyobb valószínűsége, hogy életre kel.
Első sorban az elménkben, és azon belül is a tudatalattinkban kell felépíteni a minőségi kapcsolatot, és utána leszünk képesek azt a fizikai valóságban is megteremteni, létrehozni.
Foglalkozni kell napi szinten a saját gondolataink rendbetételével, mert befolyásolja az eredményeinket a párkapcsolatban.
Ha beletesszük az energiát, és rendszeresen fókuszálunk egy adott megoldásra váró feladatra, akkor előbb utóbb, megtaláljuk a válaszokat, a megoldásokat, és a saját kérdéseink fognak elvezetni a megoldásokhoz.
Sajnos mérgező kapcsolatban a túlélésen van a fókusz, és ilyen kapcsolódások teljesen lerombolják az alkotó képzeletünket, és beszűkíti a gondolkodásunkat. Ezért nehéz ebből az állapotból kimászni, mintha egy olajozott kádból szeretnénk kimászni, folyton visszacsúszhatunk.
Ha sikerül a félelmek, és a korlátozó gondolatok ellenére megtenni a zsákutcából kifelé vezető lépéseket, akkor időről időre, megerősödve, és folyamosan fejlődve, el tudunk indulni egy olyan járatlan ösvényen, ami kivezet a kudarcok útvesztőjéből.
Önfejlesztő párkereső csoportunknak az a célja, hogy segítsen megtalálni a pozitív fókuszt, ami kivezet a régi hibás berögződésekből.
Szeretettel várlak a 2022.11.19. SZOMBAT, 20:00-kor a Párkeresés mérgező kapcsolat után online estre:
Regisztrálj a webináriumra! Párkereső online élő est: Gyere el az előadásra, hogy megtapasztald a párkeresés titkát, és magaddal vidd az új gondolkodásmódot!
A párkereső esten a párkeresési elakadásaink kerülnek terítékre.
Szeretettel ajánlom az újrakezdőknek, mert nekik időről időre válik egyre kilátástalanabbá a párkeresés.
Ezen az estén szeretném mindenkiben fellobbantani a reményt, ha már az elkeseredés miatt elment a kedvük a párkereséstől. Szeretettel várlak 2022. 11. 19. 20:00 órai kezdettel az online előadásra. Az előadás ingyenes, és regisztrációhoz kötött: Regisztrálj: https://valtozok.hu/parkereses-mergezo-kapcsolat-utan…/

Szeretettel köszöntelek

Szeretettel köszöntelek! Szeretettel köszöntelek abból az alkalomból, hogy követed ezt az odalt. Mi a célja ennek a felületnek? Szeretnék egy olyan biztonságos közösséget létrehozni, akik

Tovább olvasom »

Vajon egyedül fogok megöregedni?

Vajon egyedül fogok megöregedni? Neked voltak már ehhez hasonló gondolataid?Eszedbe jutott, hogy jó lenne utazgatni, nyaralni egy társsal, együtt megélni a kalandokat, és élményeket? Vágysz

Tovább olvasom »

Egy életed van

Egy életed van Előfordulhat, hogy párkapcsolati választásodnál a tudatalattid szabotálja boldogságodat. Valahol az elméd a tudatalattidban érzi, hogy nem ez lesz a biztonságos kapcsolat számodra,

Tovább olvasom »

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük