Emergency

…avagy mit tehet egy coach sürgös helyzet esetén

By Németh Irén

Előfordult már Veled is, hogy annyira izgatott voltál, ott akkor abban a pillanatban azonnal szeretted volna megoldani azt a helyzetet, ami benned megfogalmazódott.

Sajnáltad, hogy megoldatlanul kellett álomra hajtanod a fejed, és pont ezért nem álom, hanem forgolódás lett az eredménye.

Mindenki életében akadnak olyan érzelmileg felfokozott időszakok, hogy nem tudnak jó megoldást, vagy gyors lehetőséget az adott helyzetre. Ez az időszak megterhelő, és eltereli a figyelmünket a mindennapi tevékenységekről. Kevésbé vagyunk hatékonyak, és az is lehet, hogy nehezünkre esik a koncentrálás. Ráadásul még kipihenni is képtelenek vagyunk magunkat.

Ilyenkor jól jönne egy olyan varázspálca, ami egy legyintésre eloszlatná az aggodalmainkat, és gyors megnyugvást eredményezne.

Ha nem jön álom a szemedre és egyre izgatottabb vagy, mit szónál egy coachinghoz?

Késő esti órákban volt egy emergency-nek nevezett coachingom.

Ügyfelem szorongató helyzetben érezte magát. Olyan sok álmatlan estéje volt, hogy éppen elfogyott a türelme, és ott, azon az estén késő esti órákban megfogalmazódott benne, most nem fog lefeküdni zaklatottan, hanem váratlanul felkeres, mit veszíthet. És jól tette, mert éppen volt minimum 2 szabad órám. Késői órák ellenére, meg tudtuk tartani azt az ülést, amit már régóta halogatott, és a nyomasztó, szükségállapot hatására nem halogatta tovább.

Hívd a 06-30-184-4630  számot és rendeld meg most!

“A vészhelyzetek túléléséhez gyakran arra van szükség, hogy kizárjuk az érzéseinket, és egyszerűen csak cselekedjünk.”

Sue Johnson

Az ilyen esetekben váratlanul, előre nem egyeztetett időpont ellenére percek alatt online eszközeinket beizzítva, gyors és hatékony megoldást tudtunk találni. Nem kellett még egy éjszakát átvészelnie zaklatott állapotban.

Szépen megnyugvásra lelt a beszélgetés végére, és megnyugvással hajthatta álomra a fejét.

Fontos, hogy jókor teremtsünk lehetőséget egy coachingra, sem túl korán sem túl későn, hanem pont akkor, amikor arra a legnagyobb szükség van.

Nem szükségszerű a vésőkig halogatni, és nem kell attól tartani, hogy nem megfelelő a pillanat.

A megfelelő pillanatok sosem jönnek el, mindig ott és akkor kell megtenni az első lépést amikor a gondolat felmerül.

Számtalan kényszerhelyzet, hozhat váratlan és véletlen coachingot, ami hatékonyságában szinte vetekedik a jóval előre leegyeztetett coachingtól.

Vészhelyzetben a legjobb döntést akkor hozhatod meg, ha késlekedés nélkül cselekedsz, és felteszed azt a kérdést, hogy most alkalmas lehet egy beszélgetés.

Hívd a 06-30-184-4630  számot és rendeld meg most!

ITT meg is oszthatod a bejegyzésti