Önfejlesztő Párkeresők

Lassan ennek az évnek is vége lesz, és ha még nem találtad meg a párodat, akkor joggal érezheted magad izgatottnak, türelmetlennek.
Lehet már kicsit el is szoktál időnként keseredni. A párkeresés elég nehéz folyamat, kitartó munkát igényel, és fontos része az életednek. Az jár a fejedben, hogy hol fogom megtalálni azt a személyt, akit megálmodtam magamnak. Ki az a személy, akit magad előtt látsz? Meg tudod egész pontosan fogalmazni? Vannak olyan tulajdonságai, amikre vágsz, és amit egészen pontosan elképzeltél? Látod magad előtt, hogyan tudnátok eltölteni a közös minőségi időtöket?
Vannak olyan hobbik és szórakozások, amit kimondottan szeretné megélni egy biztonságos kapcsolatban. Biztos látod magad előtt azt a helyet, amit kellemes fészeknek rendeznétek be egymással.
Látod a szabadságot, amikor elutaztok, és egy kisvendéglőben vacsoráztok.
Mit látsz még? Látod a jövőtöket, célotokat, és életutatokat?
El tudod képzelni a szürke hétköznapokat, amikor valaki hazavár, és örömmel a két karjával megölel, amikor megérkezel?
Látod azokat az apró változásokat, amiket egy társ hozna be az életedbe, környezetedbe?
Látod az új bútorokat és kiegészítőket, amiket közösen használtok, és amit a társad használ munkájához, kényelméhez, és hobbijához?
Látod a közös étkezéseket, és a közös takarításokat?
Menyire tudod elképzelni az életedet egy társ mellett?
Mennyire tudod beleélni magadat a jövőképbe?
Hozzunk létre egy biztonságos önfejlesztő közösséget, ahol mindenki előbb utóbb megtalálná azt a személyt, akit elképzelt az élete párjának.

Foglalj időpontot!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük