Vajon egyedül fogok megöregedni?

Neked voltak már ehhez hasonló gondolataid?
Eszedbe jutott, hogy jó lenne utazgatni, nyaralni egy társsal, együtt megélni a kalandokat, és élményeket? Vágysz arra, hogy legyen olyan élményed, ami romantikus, meghitt és boldog egy kiegyensúlyozott párkapcsolatban?
Képzeld el, hogy létezik egy férfi, vagy nő valahol, aki talán az igazi lehetne.
Együtt tölthetitek az ünnepeket, a karácsonyt, szilvesztert, és a születésnapokat. Amikor hazamész, otthon vár rád valaki, akit érdekel, hogy mi történt Veled. Amikor együtt főztük, vagy moziba mentek, vagy akár sétáltok egy vasárnap délután.
Reggel elkészíti neked a kávét, viszel neki meglepetést este vacsora után, és együtt borozgattok szombat esténként.
Vágysz rá, hogy legyen egy olyan társad, akivel megértitek egymást, elfogadjátok egymás rossz tulajdonságait, tisztelettel, és megértéssel hallgatjátok meg egymást.
Talán elérhetetlennek tűnik számodra? Gondolkodtál már azon, hogy miért van ez így?
Szeretném, ha egy lépéssel közelebb kerülnél a megoldáshoz, és ezért várlak szeretettel a következő Párkereső estre, ahol élményalapú gyakorlatokkal egy önfejlesztő párkereső közösséget alkothatunk, ahol idővel rátalálhattok majd egymásra, miután megtörténtek azok a változások, amik jelenleg akadályozzák az eredményeiteket. Ne vacakolj annyit, mert elmúlik az életed!
Változás
Németh Irén

Pénzügyi konfliktusok a párkapcsolatban

Pénzügyi kérdések gyakran vezethetnek konfliktusokhoz a párkapcsolatokban. A pénzügyek érzékeny területet jelentenek, és a különböző értékrendek, hátterek és pénzügyi szokások miatt könnyen felmerülhetnek nézeteltérések. Néhány

Tovább olvasom »

Foglalj időpontot!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük